MARDİN / MAZIDAĞI - Karalanı Ortaokulu

Ara

Okulumuzda Yerlimalı Haftası kutlanarak öğrencilerimize yerli malları kullanımının önemi anlatıldı. Katkıda bulunan öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve minnet ile andık. Törendeki etkinliklerde görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. Yılında başta Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Karalanı Ortaokulu/İlkokulu  olarak Cumhuriyet Bayramımızı çeşitli etkinlikler düzenleyerek kutladık. Nice Cumhuriyetli güzel günlere... Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci ve öğretmenlerimizle güneş tutulması etkinliği yaptık.

Eyl

2022-2023 eğitim öğretim yılımızın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, eğitim ailemize ve tüm öğrencilerimize  sağlıklı ve başarılı yıl geçirmelerini diliyoruz.

Kas